Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

30.04.2024.

Digitalni alati za poslovne edukacije u tvrtkama | Luka Kobeščak

Potražnja za svim vrstama digitalnih edukacija je u porastu! E-Learning, video edukacije, učenje na daljinu... Sve to traži se pojačano i nije se vratilo na "stare postavke" koje su vrijedile prije pandemije.

O prednostima i primjeni konkretnih digitalnih alata za učenje i podučavanje govori Luka Kobeščak, specijalist za Office pakete i Excel i autor knjige "Excel u poslovanju". Luka će nam ispričati kako on koristi alate za podučavanje klijenata te nas podsjetiti da se svi moramo mijenjati i prilagoditi novom vremenu ako želimo imati i zaposlenike, i kupce naših poslovnih edukacija.

Pogledajte video

Sadržaj epizode:

  1. Edukacije uživo i online
  2. E-learning za korporativno učenje
  3. Priprema lekcija
  4. Aplikacija za testiranje znanja kandidata za posao
  5. Tehnološka rješenja i umjetna inteligencija
  6. Onboarding zaposlenika putem video edukacija
  7. Besplatno dijeljenje znanja
  8. Dugoročna perspektiva edukatora
  9. Pomoć umjetne inteligencije
  10. E-learning za fizičke osobe
  11. Luka proučava forenzičku analitiku

GOST: LUKA KOBEŠČAK, EXCEL TRENER

Luka je dugogodišnji predavač iz područja Office paketa. Autor je knjige "Excel u poslovanju" koja je jedna od najprodavanijih knjiga iz tog područja u Hrvatskoj. Specijalizirao je područje Excela te drži predavanja na teme kao što su Implementacija SAP-a u Excel tablice i Vizualizacija podataka u Excelu. Prvi je u Hrvatskoj uveo edukaciju gdje svaki polaznik ima materijale pomoću kojih kasnije može samostalno proći tečaj i ponoviti gradivo. Osim tečaja koje drži kroz svoju Excel akademiju, Luka na razgovorima za posao drži testiranja iz informatičke pismenosti.

Luka Kobeščak na internetu:


SPONZORI:

✨ Adverbilla vam pomaže zaposliti idealne kandidate:

koji znaju raditi, koje ne morate trenirati, i koje klasični portali za zapošljavanje ne dosežu. Javite se Adverbilli i zaposlite osobu za 2 tjedna: www.adverbilla.com

✨ Primajte sve natječaje javne nabave za vašu djelatnost putem emaila

Tisuće javnih nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije. Registrirajte se za besplatni probni period od 14 dana: www.briefing-nadmetanja.hr

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.