Eduza blog / 15.04.2024.

Eduza je medijski pokrovitelj konferencije Business Week / Edulife Expo u Šibeniku

Eduza je medijski pokrovitelj business i lifestyle festivala Business Week za poduzetnike koji će se održati od 16. do 18. svibnja 2024. u Amadria Parku u Šibeniku.

Business Week po prvi put spaja poduzetništvo i lifestyle kao nužan balans za lakše ostvarenje ciljeva. Događaj je osmišljen da lakše upoznate stručnjake iz poslovnog svijeta i ostvarite suradnju s poduzetnicima.

Lista predavača i zanimljivih tema već sad je impresivna te očekujemo i i fantastični networking.

EduLife Expo - sajam edukacija

U sklopu festivala održava se i EduLife Expo, sajam edukacija i osobnog razvoja. Tu vas čekaju izlagački prostori i serija predavanja posvećena ljudskim resursima i osobnom rastu, idealna za HR stručnjake i poduzetnike.

Ako nas sjećanje ne vara, ovo je prva konferencija gdje je značajan dio programa posvećen poslovnim edukacijama!

Ovim putem pozivamo edukatore da se prijave i predstave se posjetiteljima putem izlagačkog prostora i 15-minutnih prezentacija. Edukatore koji se tako predstave čeka networking s HR stručnjacima i poduzetnicima koji će doći na ovaj sajam.

Ako pak ste profesionalac u području ljudskih resursa, na Edulife Expo moći ćete upoznati vaše buduće partnere za edukacije zaposlenika.

20% popusta na kotizacije preko Eduze

Za 20% popusta na cijenu kotizacije, prilikom prijave koristite kod:

EDUZA20

Prijave i kotizacije na www.businessweek.hr

Vidimo se u Šibeniku

Naša ekipa će biti tamo i minglat ćemo s edukatorima i HR-ovcima. Ako nas vidite, javite nam se da se upoznamo!

Višnja Željeznjak
Višnja Željeznjak
Edukatorica i savjetnica za edukacijski marketing i B2B digitalni marketing
Višnja je pokretačica Eduze, platforme za pronalaženje i plasiranje poslovnih edukacija na kojoj čitate ovaj članak. 21+ godina iskustva na području digitalnog marketinga i prodaje stekla je radeći na stotinama projekata razvoja web stranica u okviru svoje tvrtke Logit internet usluge d.o.o.
5,0