Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

09.04.2024.

Poslovati s lakoćom i biti uspješna: može se, evo kako! | Helena Fjorović

Moderno poslovanje je iznimno stresno i mi si ga dodatno kompliciramo: sami si nabijamo tenzije, uvjerenja i očekivanja o tome kako moramo poslovati. To se ubrzo vidi na nama, na našim odnosima s kolegama, a i prelijeva se u privatni život.

Naša današnja gošća, poduzetnica Helena Fjorović, kaže je moguće poslovati s lakoćom i kaže da njen vlastiti primjer to potvrđuje: njena supermoć je lakoća življenja i poslovanja.

Pogledajte video

Sadržaj epizode:

  1. Od medicinske sestre do poduzetnice
  2. Što je lakoća poslovanja?
  3. Primjer promjene
  4. Lakoća poslovanja: drukčiji pristup
  5. Alati za postizanje lakoće poslovanja: spuštanje barijera
  6. CREATIONSHIP
  7. Kako može bolje?
  8. Donesite u svoj život radost i lakoću - temeljni tečaj
  9. Primjeri poboljšanja
  10. Kombinacija tečajeva koji donose lakoću i mijenjaju život

GOŠĆA: HELENA FJOROVIĆ

Helena je rođena 1979. u Dubrovniku. Medicinska sestra, od 1997. u Zagrebu. 9 godina u poduzetništvu, vlasnica Linea Snella salona za oblikovanje tijela za žene, edukatorica Access Consciousness tehnika i tjelesnih procesa. Mama dva sina.

Helena Fjorović na internetu:


SPONZORI:

✨ Adverbilla vam pomaže zaposliti idealne kandidate:

koji znaju raditi, koje ne morate trenirati, i koje klasični portali za zapošljavanje ne dosežu. Javite se Adverbilli i zaposlite osobu za 2 tjedna: www.adverbilla.com

✨ Primajte sve natječaje javne nabave za vašu djelatnost putem emaila

Tisuće javnih nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije. Registrirajte se za besplatni probni period od 14 dana: www.briefing-nadmetanja.hr

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.