Eduza blog / 11.04.2024.

Besplatne edukacije na Eduzi, online i offline [travanj i svibanj 2024.]

Donosimo praktične besplatne edukacije hrvatskih stručnjaka na platformi za poslovne edukacije Eduza. Pošaljite upit online i rezervirajte svoje mjesto.

ℹ️ Upišite se u naš newsletter i obavijestit ćemo vas o novim terminima.


Gejmifikacija edukativnog sadržaja

U svoju edukaciju želite uvesti nešto interaktivno, a imate osjećaj da čokoladne napolitanke i čaj na pauzi neće biti dovoljni? Želite nešto novo i zabavno, a ne želite previše skretati sa zadane teme? Ova radionica približit će vam koncept gejmifikacije te razjasniti pravo značenje ovog anglizma. Koristeći vlastiti primjer stvorit ćemo novu - gejmificiranu - aktivnost koja je zabavna, interaktivna i vodi prema željenom ishodu Vaše edukacije.

15.4.2024. 12:00 | Online | Radionica

Edukator: Oliver Linzbauer

Cover Gejmifikacija edukativnog sadržaja


Lead management s HubSpot CRM-om

Webinar na kojem ćete se uvjeriti kako kvalitetno, brzo i učinkovito odvojiti zdrave potencijalne klijente od "nezdravih". Upoznat ćete se s mogućnostima i radom u HubSpotu i temeljeno na primjerima shvatiti prednosti dobre organizacije odnosa prema leadovima.

16.4.2024. 13:00 | Online | Radionica

Edukator: Nenad Kostić

Cover Lead management s HubSpot CRM-om


Postavljanje ciljeva i njihovo ostvarivanje

Iz tjedna u tjedan prepisujete svoju TO-DO listu a ona nikako da se smanji! Pokušavate riješiti bitne stvari, ali one nikako da dođu na red. Dugoročno zacrtani ciljevi su uvijek tu, prisutni, stalno na pameti, ali pomaka prema njima nema. Ova radionica daje pregled alata koji nam mogu pomoći u navedenim situacijama. Naučite jasno postaviti svoje ciljeve, podijeliti ih na izvedive, dovoljno male, korake, te sigurno i polako krenuti prema njima.

22.4.2024. 12:00 | Online | Radionica

Edukator: Oliver Linzbauer

Cover Postavljanje ciljeva i njihovo ostvarivanje


Organski vs. plaćeni digitalni marketing - Što treba tvojem biznisu?

Nauči kako osmisliti dugoročnu digitalnu marketinšku strategiju za svoj biznis. Kratki besplatni webinar osmišljen je za male i srednje poduzetnike koji žele bolje razumjeti kako maksimalno iskoristiti digitalni marketing kako bi unaprijedili svoj biznis.

23.4.2024. 11:00 | Online | Webinar

Edukatorica: Barbara Boltiš

Cover Organski vs. plaćeni digitalni marketing - Što treba tvojem biznisu?


Važno je poduzimati promjene i znati kako to činiti

Iskusni će reći da je 6 najskupljih riječi u biznisu: "mi smo to uvijek tako radili". Stoga, da bi bile ukorak s vremenom, organizacije trebaju prigrliti promjene i biti spremne ih poduzimati. To više nije opcija, danas je to nužnost. Budite mudri i činite to promišljeno i stručno. Naučite zašto i kako.

24.4.2024. 10:30 | Online | Webinar

Edukatorica: Ana-Marija Marić

Cover Važno je znati upravljati projektima


Ekonomija znanja

Znamo da je važno učiti i skupljati diplome i certifikate. Mnogo stručnjaka znanjem zarađuje odlično, iako je "na tržištu" zapravo njihovo vrijeme. Izgaranje, frustracije i klijenti koji ne poštuju znanje i stručnost posebno su teški u prvim godinama karijere, i posebno za mlade žene. Na ovom predavanju nećemo se baviti sociološkim, kulturološkim i psihološkim aspektima karijere mladih žena, nego će fokus biti na ekonomiji, ponudi, tražnji i kreiranju nove ekonomske vrijednosti.

24.4.2024. 18:00 | Online | Predavanje

Edukatorica: Nela Kačmarčik – Maduna

Cover Ekonomija znanja


Kako uspješno komunicirati (pregovarati) s pasivnim kandidatima?

Vrijeme kada smo mogli jednostavno objaviti "tražimo zaposlenike" i očekivati da se prijave najbolji kandidati, definitivno je prošlost! Danas je svaki stručnjak u svom poslu zapravo 🔰 pasivni kandidat. Hitno je potrebno sjesti u stolicu prodavača i jako se potruditi vidjeti što našem potencijalnom novom kolegi ili kolegici nedostaje na trenutnom poslu. Razumijevanje njihovih potreba i želja omogućava nam da ponudimo priliku koja će ih privući.

Termin po dogovoru | Online | Predavanje

Edukator: Tomislav Dević

Cover Kako uspješno komunicirati (pregovarati) s pasivnim kandidatima?


Pokorite ulaznu poštu

Imate grč u želucu kad vidite broj poruka u svom Inboxu? Nemojte odgađati neizbježno, već se uhvatite u koštac s problemom! Na ovoj edukaciji saznat ćete kako možete očistiti svoj Inbox mirne savjesti, znajući da su sve informacije na svom mjestu. Principi koji će biti obrađeni su univerzalni.

Termin po dogovoru | Online | Predavanje

Edukator: Žarko Srzić

Cover Pokorite ulaznu poštu


Video i ja: prijatelja dva

Stvaranje video sadržaja na početku izgleda iznimno komplicirano i zahtjevno. Kao i sve novo i nepoznato - no ovaj webinar je tu da to promijeni.Za razliku od uvriježenog mišljenja, nije uvijek potrebna skupa dodatna oprema i cijeli tim da poruka koju želiš prenijeti prema drugima bude prihvaćena na pravi način. Obraditi će se osnovni koncepti i tehnike što se tiče početka rada s videom, naročito sa sobom u glavnoj ulozi.

Termin po dogovoru | Online | Webinar

Edukator: Darko Mareš

Cover Video i ja: prijatelja dva

Uredništvo Eduze
Uredništvo Eduze
Platforma za poslovne edukacije koja vam pomaže živjeti od svog znanja.

Želite napredovati u karijeri i poslovanju?

Eduza je platforma na kojoj profesionalci željni novih znanja i vještina mogu pronaći 100% praktične i kvalitetne edukacije od vrsnih hrvatskih stručnjaka. Pogledajte ponudu edukacija i registrirajte se BESPLATNO.