Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

23.04.2024.

Buduće tehnologije, buduća tražena zanimanja | Marija Bošković Batarelo

S novim tehnologijama kao što je AI dolaze i nove prijetnje, prilike i potencijal za novim zanimanjima budućnosti - i ovdje ne govorimo samo o programerima! Koliko doista u nekim područjima pomaže biti prvi svjedoči i naša današnja gošća, poduzetnica i pravnica Marija Bošković Batarelo iz tvrtke Parser compliance d.o.o. s kojom pričamo o novim zanimanjima vrlo bliske budućnosti.

Pogledajte video

Sadržaj epizode:

  1. Marijin profesionalni put
  2. Nova zanimanja za izazove novih tehnologija
  3. Što radi službenik za zaštitu podataka
  4. Izobrazba za službenike za zaštitu podataka
  5. Kako izgleda kada nastaju nova zanimanja
  6. Izazovi budućnosti
  7. Regulativa AI
  8. Potrebna tehnološka znanja
  9. Aplikacija Olivia za GDPR usklađivanje
  10. Marijine edukacije na Eduzi
  11. Projekti koje Marija ima u planu

GOŠĆA: MARIJA BOŠKOVIĆ BATARELO, Mag. iur, LL.M. Pravo i tehnologija

Marija je poduzetnica i pravnica, konzultant za GDPR i compliance te vanjski službenik za zaštitu podataka. Mentorica je za AI startup poduzetnike u Bird inkubatoru, članica ICC Komisije za digitalnu ekonomiju, voditeljica Odbora za usklađenost Međunarodne mreže poslovnih žena, član Upravnog odbora Udruge korporativnih pravnika te jedna od osnivača i potpredsjednica Hrvatske udruge za usklađenost poslovanja (Croatian Compliance Association.

Marija Bošković Batarelo na internetu:


SPONZORI:

✨ Adverbilla vam pomaže zaposliti idealne kandidate:

koji znaju raditi, koje ne morate trenirati, i koje klasični portali za zapošljavanje ne dosežu. Javite se Adverbilli i zaposlite osobu za 2 tjedna: www.adverbilla.com

✨ Primajte sve natječaje javne nabave za vašu djelatnost putem emaila

Tisuće javnih nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije. Registrirajte se za besplatni probni period od 14 dana: www.briefing-nadmetanja.hr

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.