Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

09.07.2024.

Kako zaraditi s webinarima: webinari za ozbiljan biznis

Želite probati održati webinar, ali ne znate kamo ni kako ih uklopiti u ono što već radite? Imate osjećaj da se s webinarima možete istaknuti na tržištu, ali ne znate kakve teme pokriti niti o čemu pričati? Jedini ste u firmi koji ima želje i volje održati webinar, i zato ste prepušteni sami sebi?

Ako radite u prodaji i marketingu, dođite po primjere, savjete, inspiraciju i odgovore na vaša konkretna pitanja, uživo na Eduza Showu.

Pogledajte video

Sadržaj epizode:

  1. Čemu služi webinar i kako zarađuje novac za biznis
  2. Simptomi da trebate webinar u poslovanju
  3. Primjeri tema i konkretnih webinara
  4. Eduza Show #73: Skrationica uživo
  5. Eduza Show #82: savjeti za poduzetnike
  6. Kako sklopiti posao nakon webinara

SPONZORI:

✨ Adverbilla vam pomaže zaposliti idealne kandidate:

koji znaju raditi, koje ne morate trenirati, i koje klasični portali za zapošljavanje ne dosežu. Javite se Adverbilli i zaposlite osobu za 2 tjedna: www.adverbilla.com

✨ Primajte sve natječaje javne nabave za vašu djelatnost putem emaila

Tisuće javnih nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije. Registrirajte se za besplatni probni period od 14 dana: www.briefing-nadmetanja.hr

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.