Eduza blog / 12.03.2024.

Zašto nam je teško prodati naše znanje? | Nela Kačmarčik - Maduna

Teško nam je prodati naše znanje jer imamo razne strahove, a često nam vodu zamuti i efekt tzv. “prokletstva znanja” koje će naša današnja gošća Nela Kačmarčik Maduna detaljno demistificirati.

Nela će predložiti i jedno jednostavno rješenje koje nam može svima olakšati prodati naše znanje i povezati se s tržištem, a sve ispričano na vividnim primjerima iz vlastitog života i poslovne prakse.

💜 SADRŽAJ EPIZODE

✅ Kako nas sputava strah i prokletstvo znanja

✅ Jedno rješenje: 5+3 komunikacijski okvir

✅ Nelino vlastito iskustvo i životni primjeri

Poslušajte podcast

🎧 Poslušajte cijelu snimku ove epizode ili potražite Eduzu u vašoj omiljenoj podcast aplikaciji.

Gošća: NELA KAČMARČIK - MADUNA

Nela je mentorica i savjetnica za strateške komunikacije. Doktorirala je ekonomiju, magistrirala menadžment, i profesionalno se bavi komunikacijama više od 25 godina, uključujući 20 godina UN službe. Trenutni joj je prioritet mentoriranje mladih (posebno žena) na početku profesionalnog puta, kako bi im pomogla razviti vještine neophodne za ekonomsku neovisnost. Oni koji je znaju kažu da "vidi rješenja prije nego što mnogi postanu svjesni problema", a njen životni princip jest da traži rješenja umjesto da brine o problemima.

Nela na internetu:

Povežite se s Nelom i saznajte više:


SPONZORI:

Adverbilla vam pomaže zaposliti idealne kandidate:

koji znaju raditi, koje ne morate trenirati, i koje klasični portali za zapošljavanje ne dosežu. Javite se Adverbilli i zaposlite osobu za 2 tjedna: www.adverbilla.com

Primajte sve natječaje javne nabave za vašu djelatnost putem maila

Tisuće javnih nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije. Registrirajte se za besplatni probni period od 14 dana: www.briefing-nadmetanja.hr

Steknite nove vještine:

Donošenje odluka

Višnja Željeznjak
Višnja Željeznjak
Edukatorica i savjetnica za edukacijski marketing i B2B digitalni marketing
Višnja je pokretačica Eduze, platforme za pronalaženje i plasiranje poslovnih edukacija na kojoj čitate ovaj članak. 21+ godina iskustva na području digitalnog marketinga i prodaje stekla je radeći na stotinama projekata razvoja web stranica u okviru svoje tvrtke Logit internet usluge d.o.o.
5,0

Pretplatite se na Eduza audio podcast

Podcast "Živjeti od svog znanja: Eduza Audio" kolekcija je snimki audio podcasta uživo u produkciji Eduze koji se emitira jednom mjesečno putem LinkedIna. Dovodimo stručne goste te pričamo o trendovima i praksi edukacijskog marketinga.