Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

23.07.2024.

Zavoli svoj novac i budi financijski pismena poduzetnica: Andreja Marčec

Jeste li dobri s novcem i donosite li dobre odluke vezane uz osobne financije i poslovne financije? Kakav vam osjećaj stvaraju razgovori o novcu, kreditima, jahtama, luksuznom životu - i kakve to veze ima s vašim uspješnim ili neuspješnim upravljanjem novcem?

Pogledajte video

Sadržaj epizode:

  1. Upoznavanje gošće: Andreja Marčec
  2. Razumijevanje financijske pismenosti
  3. Uobičajeni financijski izazovi za poduzetnice
  4. Prevladavanje ograničavajućih uvjerenja o novcu
  5. Definiranje financijskih ciljeva i vrijednosti
  6. Kako izgleda proces coachinga
  7. Interaktivna sesija s gledateljima
  8. Uloga coacha u osobnom i profesionalnom razvoju
  9. Uloga empatije u mentorstvu
  10. Priče o uspjehu iz stvarnog života
  11. Prevladavanje straha i poduzimanje akcije
  12. Prvi korak u rješavanju problema
  13. Detalji o programu "Zavoli svoj novac"

GOŠĆA: ANDREJA MARČEC

Andreja je NLP trenerica i coach za osobni i financijski rast, viša ekonomistica za unutarnju i vanjsku trgovinu te poduzetnica koja se 2014. godine preselila iz rodnog Međimurja u raj na zemlji - Istru. Dolazi iz radničke obitelji, a poduzetnički duh dobila je kao dar po rođenju. 38 godina osjećala se loše jer je bila različita od svoje najuže okoline, naročito po načinu razmišljanja. U 38 godina izgradila je lažno samopouzdanje i jak ego, kako njeno nježno srce ne bi bilo iznova ranjavano, ali svejedno je plakala iznutra. Konstantno je imala pitanja o životu i smislu življenja, opterećujuće misli, nesanice, migrene, a nitko joj nije mogao pomoći i nitko nije imao odgovore na njena pitanja. Godina 2020. znatno je utjecala na njeno poslovanje jer nije ništa pripremila da ono bude stabilno. Ta je godina utjecala i na njen brak koji je službeno prekinut u jesen te godine. To sve zajedno utjecalo je da Andreja privuče u svoj život ono što joj je trebalo, a to je bio RAD NA SEBI i edukacije osobnog rasta. Kroz rad na sebi dubinski je spoznala svoje biće, saznala svoju svrhu postojanja, a to je pomaganje ljudima da upoznaju sebe, da se lakše nose sa životom, događajima, ljudima i emocija.

Andreja na internetu:


SPONZORI:

✨ Adverbilla vam pomaže zaposliti idealne kandidate:

koji znaju raditi, koje ne morate trenirati, i koje klasični portali za zapošljavanje ne dosežu. Javite se Adverbilli i zaposlite osobu za 2 tjedna: www.adverbilla.com

✨ Primajte sve natječaje javne nabave za vašu djelatnost putem emaila

Tisuće javnih nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije. Registrirajte se za besplatni probni period od 14 dana: www.briefing-nadmetanja.hr

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.